Azian Yasmin

Different between man and women
Sunday, 29 April 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Man are like 'bluetooth"
He is connected to you when you are nearby , but searches for other devices when you are away .

Women are like 'wi-fi'
She's sees all available devices but connects to the strongest one .


Thanks for reading :)


Awesome !
Sunday, 15 April 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum semua pembaca :)

Hari sabtu lepas kan aku pergi rumah yasmeen :) dengan aina and the gang . Best sangat sebab diorang awesome gila ! HAHA . And then , yasmeen pandai main piano jelly gila aku . Macam-macam lagu dia main . Aku try main piano , tapi tak sampai-sampai note lagi -.-" geram pulak aku sebab tak dapat main dengan baik :3 and then , petang dalam pukul 4:30 pergi taman yang berdekatan main lah semua permainan yang ada :D HAHA . Yasmeen lah yang main dengan gembira gila HAHA . And then , last-last main game pantun . Aku , aina and intan satu team dengan aku . Sab , meen dengan syazana satu group . Main sumpah gila - gila ! lagi-lagi aina :) oh ! lupa nak cerita pasal satu lagi cerita . Yang haritu kita banyak berposing . HAHA :D #kerjaperempuan . then , yang hyper active gila Aina lah . Rasanya Semua gambar ada gambar dia :D huntung lah comel . Okay den ada pantun untuk korang .

Selamat tinggal dalam bahasa english good bye , 
Okay korang bye-bye .

HAHA :D okay bye -.-'



Thanks for reading :)


Kebosanan :P
Thursday, 12 April 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum :)


Harini nak share satu benda yang tak ada lah happening sangat , tapi boleh lah -.- HOHO :D 
Aku sebenarnya tengah bosan , tu yang update blog . Hopefully , korang suka :D Aku suka nyanyi dalam kelas .. Best sangat !! well , suara aku kan sedap , Of course lah sedap . Haha . itu je nak share . Okay bye -.-"


Thanks for reading :)


It's over :)
Wednesday, 4 April 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum semua , hmm lama tak update blog . Jom baca al-kisah saya ni cehh :)


Hmm , terkejut aku bila dapat  tahu pasal berita kau dengan dia .. Haih , terasa macam diri ni bodoh pun ada jugak . Hee , tak sangka orang yang aku percayai selama ni tikam belakang aku ... Hmm , tapi aku tak salah kan kau sebab aku putus dengan dia . Tapi , cuma aku sakit hati lah .. Aku memang dah jangka lama dah yang dia dah ada orang lain . Aku ingat kan aku ni terlalu cemburu rupa nya betul lah gerak hati  ni .. Hmm , betul kata mak aku . Kita hidup ni ikut lah gerak hati yang positif .... Hmm , aku tak kisah pun kalau kau tak nak teruskan hubungan ini , but kenapa sampai macam ni jadi nya . Dah ada orang lain belakang aku , tapi kita still ada relay . Haih -.- Aku rasa macam aku ni orang bodoh je , setia pada orang tu setiansa ingat kan dia . And then , lastly macam ni jadi nya ?! Dah lah ... tak kisah pun .. And awak , terima kasih kerana sakit kan hati saya .. Hmm , sudah-sudah ... Nope lah sepatutnya saya cakap dengan awak , Terima kasih sebab beri saya peluang mengenali diri awak . Walaupun hati ni berat nak lepas kan awak , tapi saya tak kisah lah . Lagi pun buat apa nak teruskan  kalau hati awak dah berbelah bahagi . Its okay  , saya tak marah pun awak buat macam tu . Cuma saya terkilan je .. Hmm , saya mintak maaf kalau sepanjang awak bersamaa dengan saya selama 4 bulan 5 hari ni .. Mana lah tahu saya ada buat apa sakit hati ke , buat awak marah or so on lah . And , saya  harap awak bahagia :) Saya tak akan sedih lagi sebab awak . Saya janji :")


Thanks for reading :)


La ~ La ~ La -.-
Wednesday, 28 March 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualikum pembaca sekalian ,
jom tengok apa yang nak di update kan oleh saya ..

Hari tu saya pergi rumah Aishah , sebab teman kan dia untuk naik bas sebab dia sorang kan . Okay tu belakang cerita now nak story ...  So pagi-pagi aku dah bngun , semangat seh .. Then gerak ke rumah dia dalam pukul 9:30 awal kan . HOHO :D and , aku story lah pasal sekolah aku and sekolah dia . Macam-macam lah cerita keluar dari mulut dia . Okay , sambung balik ... Tengah borak-borak tiba2 ada incoming call . Number stranger O.o aku angkat je sebab aku kan bail ^.^ Ingat kan peminat aku ke , rupa nya Farizan . Dengar suara pun , aku boleh tau .. Lepas tu Aishah on lah twitter macam biasa lah dia , cerita semua dia share dekat situ , and aku hack account dia . Well , aku jahat sebentar lol xD Then , bila time nak pergi sekolah aku jumpa si dia . Fuhh ! I'm so jelly dekat sana . And , aku boleh pulak malu-malu kucing #gediksekejap .. Aku memang begitu .. Then , naik lah bas sebab bas dah datang , Okay naik lah ... Then , aku belum angkat kaki dua-dua belah dia dah jalan , Kalau aku mati macam mana lah :| then , baru naik ucle tu ckp " Sunway turun "
aku dekat situ dah macam -.- haih , baik ckp sebelum aku naik . Pundek !! kan dah kena . Kay tu je nak story . Eh gtg now . Nak focus tengok tv . Bye -.-


Thanks for reading :)


Aku dah start -.-
Assalamualaikum semua :) 
Haih lama benar saya tak update blog , hmm okay now nak tulis . Jom tengok jolah :D


Aku sekarang ni tengah tengok cerita Nada Cinta , fuyooo ! aku jiwang sial ...  Hishh , sumpah aku sakit hati gila tengok cerita ni , jalan cerita dah lah start merapu then dia punya actor sumpah bodoh gila ><"  Kalau ikutkan hati aku , nak je aku sepak tv ni . Tapi , sebab nanti aku tau yg sakitnya aku bukan pelakon dia -.- Hee , kalau lah korang ada dekat tempat aku , confirm-confirm korang akan rasa apa yang aku rasa --' 


Thanks for reading :)


This is my day without you :")
Friday, 16 March 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
I hope I can be with you forever , if ada rezeki  ~ Amin :)
If I see you , I was like wanna hug you . But I can't :(
I will suprised when I saw you infront of me :O
My day will Boring If I don't hear your voice :(
I always miss ypu if you don't with me even  though 5 minutes :\


Thanks for reading :)


About F.M.A.T.H.S :D
Thursday, 15 March 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum semua :)
Harini nak update pasal bestfriends aku yang dulu , so let's see it :)
Okay biar aku cerita sikit pasal bestfriend aku ye :) 
Okay nama group kita orang ialah F.M.A.T.H.S or F.A.Y.S.I.E .


Okay mari aku cerita semua pasal kitaorang . Yang bfirst sekali dari kiri tu ialah Hazirah .


Ni pasal dia ,
full name : Nur Hazirah Binti Azman 
Age : 13 y/0
Date of born : 25/8/1999 i guess :|
Seorang yang baik , menyot sentiasa . Pandai menjaga hati orang tapi kadang2 tu menjengkelkan jugak . Huahaha , jgn marah ye :) single and available cehh xD


Yang sebelah hazirah tu Farizan and Ain , Farizan yang pakai baju sekolah putih tu . Kita nak cerita pasal dia .


Bio dia ni :)
full name : Nur Farizan Binti Zainuddin 
age :13 y/o
Date of born : 29/10/1999
Seorang yang baik , pandai buat kelakar , comel *welk* . Pandai menjaga hati aku and always make me happy . Kenal dia dari darjah 2 tapi tak delah rapat sgt , Start darjah 4 baru rapat . Tapi aku tak suka kalau dia tak de mood , muka dia masam sgt . Dah mcm cuka . Urghh :| Taken by someone yang sama je perangai mcm dia . Huntung laa ~ :D


Yang belah bawah , tu dari sebelah kiri tu ialah Aishah . 
Ni pasal dia , 


full name : Aishah Binti Selamat 
age : 13 y/o
date of born : 9/11/1999
Dia ni sangat muda diantara kelangan kita orang . Awek muda katakan . Cehh xD . Dia sgt baik , bila diagelak Ya Alah , sakit  otak aku . But , aku still suka :) Dia comel and kecik . :) Tak sika bial dia tgh marah , muka dia mesti garang gila . Takut ~ Single and Available xD


Yang sebelah Aishah tu , ialah ME :)


Ni pasal saya ,
full name : Nor Aziann Yasmin Binti Onn
age :13 y/o
date of born : 15/7/1999
Seorang yang comel *welk* , baik alll the time cehh xD pemurah dengan senyuman . Akan tak de mood bial time PMS >.< faham2 je ye :) Taken by someone yang cute like me cehh x)


Yang bawah Aishah tu pulak , Ain :)
Ni pasal dia .
 full name : Ain Nadia Syahmina Binti Asror
age :13 y/o
date of born : 2/3/1999
Seorang yang pandai , suka senyum tanpa sebab xD seorang yang sensitiv but kind :) single and not Available huahaha :D


Yang last sekali , ialah Fatihah :)
Ni pasal dia , 
full name : Nur Fatihah Binti Osman
age : 13 y/o
date of born : 17/8/1999
Seorang yang comel and baik sometimes :| aku dah kenal dia dari umur 4 tahun :)  suka gelak , and happy all the time , Single and Available :) 


Ni maksud nama kumpulan kita jom fahami :)


F ~ farizan
M ~ min
A ~ ain
T ~ teha 
H ~ hazirah 
S ~ aishah


so jadi nya  f.m.a.t.h.s :) 
okay sampai sini jelah ye :)
Thanks for those yang sudi baca :)



Thanks for reading :)


Entah lah -,-'
Wednesday, 14 March 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum semua pembaca :)
Jom baca apa yang harini saya nak kongsi :)


Okay harini hangout dengan old friend :) mula-mula tu rasa nervous lah jugak sebab nak jumpa korang , dalam hati "mesti korang dah berubah muka kan ?' tapi , tak lah sepenuhnya :D then , go out with them , ingatkan happy lah macam dulu . But tidak semudah apa yang aku jangka . All my friend change totally . But not at all lah . Korang diam sangat tak macam dulu , kuat bercakap . Muka semua kentat je . Haiyoo , we came here to enjoy lah not to be moody . Haih , aku sgt kecewa dengan korang semua . Hmm , nak buat mcm mana kan . Korang semua dah besar and itu semua body korang bukan nak ckp apa kan . Its okay , I can accept it :\  and then , I just wanna said thanks to my darling for this 'gelang' . Comel sgt , and warna dia pun okay lah :) thanks very much . Okay , back to topic now . Even though korang semua muka ketat but aku still nak buat korang happy but its still cannot . I don't why . Its like korang tengah frighting each other . Aku mcm tak tau apa-apa . Haih , entah lah . Aku tak kesah kalau korang dah berubah 100% tapi , jgn lah sampai ... hmmm , no comment lah . Stress aku fikirkan :) maybe korang tak suka jumpa aku kot . Is okay , I understand that . Maklum lah , aku ni kan bukan nya layak nak jumpa korang lagi .


#okay bye >.<



Thanks for reading :)


Nervous :/
Monday, 12 March 2012 ? 0 Gajah Terbang ?
Assalamualaikum semua :)
Hari ni happy sgt sebab dapat tau yang Ain Nadia dpt join kita org sekali hang pergi pyramid esok , tapikan aku risau sgt jumpa korang . Haih , tak tau kenapa :( entah lah kali ni sambutan tak meriah sgt lah . Bocan betul lah . Rasa nya yang pergi pun dlm 7 , 5 org kot . Termasuk lelaki , kejap biar aku kira . Ain , Fari , Hazirah , Zafirah , Me , Iqbal , Farish and 4 other new friends us . 12 org je , urghh ! it will make us boring lah mcm ni , Atoiyaa ! diorang  ni pun kan , pokk kang ! haritu iye , iye je nak pergi bila dah rajin . Kata malas lah pulak , hee sakit pulak hati den ni >.< okay Min inhale , exhale , inhale and exhale -.-\ dah lah malas nak cerita , kita tengok je lah esok . It will be fun or it will be boring ? the answer in wednesday yeah !!


Thanks for reading :)




Older Post


// Hurt-Christina Aguilera \\
 Belon Meletop